واحد کار خوراکی ها
آشنایی با اهمیت انواع خوراکیها و خوردنیها در سلامت بدن
رده بندی هر کدام (حبوبات. سبزیجات. میوه ها. لبنیات و…)
نحوه به کارگیری هر کدام در غذا ها و خوراکیهای مختلف
آشنایی با انواع غذاهای سالم و ناسالم
رعایت نکات بهداشتی قبل از مصرف
نکات بهداشتی :
نحوه صحیح آداب غذا خوردن – شستن دستها و صورت قبل و بعد از غذا- صحبت نکردن با دهان پر حین غذا خوردن و استفاده صحیح از قاشق و چنگال
آشنایی با نکات دینی : گفتن بسم الله و الحمدلله در ابتدا و انتهای غذا خوردن
آشنایی با نام مکانهای مختلف – فروش مواد خوراکی و مشاغل مربوط به آنها ( شیرینی > قنادی) – ( گوشت > قصابی)
آشنایی با فروشنده و اهمیت پول در خرید مواد خوراکی
زبان آموزی:
تمرکز داشتن به صدای آغازین هر کدام از خوراکیها و خوردنی ها
آموزش رنگهای ترکیبی نارنجی+سبز=بنفش
کارگاه خلاقیت شامل:
برگزاری جشن انار(آشنایی با انار – خواص آن- کشیدن نقاشی با دانه ی انار و…)
برگزاری سفره سلامت
اجرای برنامه خوراکی های سالم (میل کردن نان و پنیر و سبزی و آشنایی با انواع سبزیجات)
آشنایی با ترازو به عنوان معیار اندازه گیری مواد غذایی
آشنایی با انواع مزه ها ( ترش – شیرین – شور – تند و ….)
متضادها : خام و پخته
با تشکر