وب سایت راحله رامی

گزارشکار دوهفته اخر ماه مهر (خوراکی ها )

واحد کار خوراکی ها

آشنایی با اهمیت انواع خوراکیها و خوردنیها در سلامت بدن

رده بندی هر کدام (حبوبات. سبزیجات. میوه ها. لبنیات و…)

نحوه به کارگیری هر کدام در غذا ها و خوراکیهای مختلف

آشنایی با انواع غذاهای سالم و ناسالم

رعایت نکات بهداشتی قبل از مصرف

 

نکات بهداشتی :

نحوه صحیح آداب غذا خوردن – شستن دستها و صورت قبل و بعد از غذا- صحبت نکردن با دهان پر حین غذا خوردن و استفاده صحیح از قاشق و چنگال

آشنایی با نکات دینی : گفتن بسم الله و الحمدلله در ابتدا و انتهای غذا خوردن

آشنایی با نام مکانهای مختلف – فروش مواد خوراکی و مشاغل مربوط به آنها ( شیرینی > قنادی) – ( گوشت > قصابی)

آشنایی با فروشنده و اهمیت پول در خرید مواد خوراکی

زبان آموزی:

تمرکز داشتن به صدای آغازین هر کدام از خوراکیها و خوردنی ها

آموزش رنگهای ترکیبی   نارنجی+سبز=بنفش

کارگاه خلاقیت شامل:

برگزاری جشن انار(آشنایی با انار – خواص آن- کشیدن نقاشی با دانه ی انار و…)

برگزاری سفره سلامت

اجرای برنامه خوراکی های سالم (میل کردن نان و پنیر و سبزی و آشنایی با انواع سبزیجات)

آشنایی با ترازو به عنوان معیار اندازه گیری مواد غذایی

آشنایی با انواع مزه ها ( ترش – شیرین – شور – تند و ….)

متضادها : خام و پخته

 

با تشکر

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.